Midsommar med Håkan och Tomas Ledin!

Jaaa nu är det dagen efter midsommar! Hade jätte trevligt med några kompisar uppe i kilsbergen! Man kan ha kul i skogen!!!
Iallfall så blev det mycket Håkan Hellström spelat, vilket kanske inte var till den största glädjen för alla.. Hur man inte kan gilla Håkan.. Gullehåkan ^^,
Haha nu mobbar jag bara dennis som står och hänger över min axel här :p...

Iallafall... Mycket trevlig kväll som kanske blev lite för lång för vissa...
Haha men det bästa var ju, att med oss på kvällen hade vi Tomas Ledin! Inte den Ledin iallafall :p.. Hur många kan ärligt säga att de har partat med Tomas Ledin?
 
Lagom pigg är man alltså såhär dagen efter! Så det är först nu på kvällen jag har kommit igång och ridit Candy och Zorro. Hur underbart är det inte att rida runt på sin egen gård på en av sina toppkusar, helt vindstilla, inte ett ljud.. Inget, INGET rensar huvudet så mycket som det! 

Imorn så är det Tävlingsdags för mig och Candy! Vi ska åka till Linde och rida 90 och 1 m. Candys första LC:a!!! Vi får se hur det går :p.. 

Saga och Pelle ska också dit och rida en LC dom också :)... Han är så fin nu lilla hästen! Tänk att för ett år sen så tänkte vi sälja hans sadel för vi trodde aldrig vi skulle hitta någon som skulle kunna rida honom.. Och nu är han ute och tävlar! I både hoppning och dressyr! Super duktiga super Saga har verkligen gjort ett hästjobb med denna lilla ponny :).  

Nästa helg far vi till Nässjö fre-sön med Imre och Zorro.

Imre ska gå

LD,LC,LB,LB+5

Zorro ska gå

LB,LB,LB+5 och LA

:)!


Kanske rider någon mer LA på Zorro om allt känns bra :)! Nässjö har ju gräsbana så i veckan måste jag komma ihåg att sätta i blindbrodd, inte kul att brodda två hästar runt om på plats!




Iallafalll... nu är det nattidags! ha de gött, glad midsommar alla fina trevliga bästaste läsare :)!


//Amanda











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0