Tävling, tränings och 1 års helg!

Nu är jag och Zorro kvalad till 130!!!
Super Zorro hoppade som en kung i lördags! På framhopppningen så var det en annan häst som studsade runt lite, zorro som är rädd för andra hästar (-.-) skulle ju absolut inte gå nära den hästen, så han gjorde en "stegringssväng" och lyckas nocka mig på ögat!!! Trodde för en sekund att det skulle svullna upp och att jag inte skulle kunna se någonting, men det blev inte så farligt, fast ont gjorde det... Fick en härlig liten blåtira iallafall! det är väl tredje på 1 år?! *klant*...

Igår var det 1 års kalas för min systerdotter Livia! Jag vet att jag är lite partisk men det är den sötaste ungen i världen!! Hon fick massa roliga presenter, mycket "tänkar" presenter, alltså leksaker som ska aktivera hjärnan hos en 1 åring... Lite pinsamt när en själv sitter och försöker pilla upp en kloss ur en klosslåda, satt jätte länge och försökte få ut den ur rätt hål, tills storasyster säger: "du kan ju ta ut den på sidan där det är en stor öppning"....

På söndag kväll åkte vi till Örsta med Dressyr och hopplagen, Dressyrarna red först. Lite kul att se hur ridskoleponnysarna funkar på bortaplan.. Dressyren gick bra, utom att de ville springa åt fel håll i galoppen, men vem vill inte det?!
Sen var det hopplagets tur. Symfonie, våran lilla pärla, gick som en klocka! hoppade alla hinder utan problem, med super duktiga lilla Miranda (7 år) på ryggen!
Sen var den Dino och Elins tur, Dino tyckte att det var ju lättare att nita på hindren när det gick för långsamt, och springa på sidan av dem när det gick för fort... När vi väl hade hittat något mellanting så hoppade han dock allt som en klocka!
Sen var det Lulle och Emelie J:s tur! Lulle hade väl ungefär samma problem som Dino, men när han hade fått gått runt och titta på hindren några varv så hoppade han runt snällt!
Saga och Mumrik fick köra ett stopp varv först, ett varv på banan där mumrik nitade på alla hinder och fick kliva över.. Andra varvet gick bättre och rekord för mumrik att gå runt en hel bana utan att nita!!
Sist och nästan minst, var Emelie L och Lillton, Lillton med sina 107 cm hoppar nästan högre än sig själv.. Men helst inte på bortaplan. Han fick köra en mumrik runda, men sen hoppade han också runt snällt. Vi behöver definitivt mer träning på bortaplan, men den går absolut åt rätt håll!

Sist men inte minst ska jag få tacka Maja Dahlberg som har fixat till bloggen här så den slipper vara militärgrön! Jätte fin blev den tack så jätte mycket :)!

Nu blir det ridning och sen åka och jobba! I helgen blir det nya tävlingar, då med små killarna Pelle och Imre!

//Amanda






Livia för 1 år (lite mer kanske) sen










Kommentarer
Postat av: maja,pralin ponnyn med guldhjärtat !

din blogg är grymmast !

2011-03-21 @ 11:09:03
URL: http://superhorses.blogg.se/
Postat av: Lollo

Va roligt! :) Grattis :D

2011-03-21 @ 19:05:58
URL: http://www.nattstad.se/louisebrantsberg
Postat av: Anonym

Grattis till framgången med Zorro :)

2011-03-21 @ 22:03:55
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: EmelieLundgren

Hoppas verkligen det går bättre nästa gång !

Men Lillton är så duktig bara jag som är lite feg :P

2011-03-22 @ 17:15:21
URL: http://lillaemeliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0